top of page

Velkommen...

Britta.jpg

Vi kan alle opleve perioder, hvor livet ikke er, som vi havde håbet på. Nogle gange er vi i stand til at håndtere udfordringerne på egen hånd. I andre perioder kan vi komme til at sidde fast i noget, der ikke er rart, og her kan vi have brug for hjælp til at komme videre.

Mit navn er Britta Nilsson. Jeg tilbyder psykologisk rådgivning og terapeutiske forløb til voksne, børn, unge, par og familier. Herudover yder jeg supervision og konsultativ bistand til fagpersoner. 

Jeg har bred erfaring og uddannelse i arbejdet med en stor vifte af psykologiske og psykiatriske problematikker. 

Forløbene kan foregå på dansk eller tysk.

Jeg lægger stor vægt på at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor jeg gerne vil lære det menneske, der sidder bag symptomerne og problemerne at kende. 

Mit blik er således ikke kun rettet på behandling af problematikkerne, men også på, hvem du er og hvad der er vigtigt for netop dig. 

De relationer og fællesskaber vi indgår i har afgørende betydning for vores trivsel og udvikling. I arbejdet med børn og unge er det derfor særlig vigtigt for mig at have et tæt samarbejde med netværket og de betydningsfulde voksne rundt om barnet/den unge.   

Jeg vil invitere til løbende at følge op på vores samarbejde og sikre, at du/I føler dig/jer hjulpet og veltilpas med den måde, vi arbejder på. 

Som autoriseret psykolog og medlem af Dansk Psykolog Forening arbejder jeg under psykologloven. Jeg har tavshedspligt og arbejder ud fra de etiske principper for nordiske psykologer.

bottom of page